COLETTE : kookboek

Catégorie

35,00

Rupture de stock

Description

.

COLETTE : Mijn manier om te geven

Koken is voor Colette een echte passie. Het is een bron van ontdekken, delen en ontmoeten. Deze passie heeft zij jarenlang met veel plezier bij verschillende gelegenheden overgedragen, met familie, met vrienden. Deze onvergetelijke momenten vormden de inspiratiebron voor het 6 jaar geleden verschenen boek Colette 1. Zij dacht niet op het moment van het herhalen van de ervaring. De opsluiting die ons werd opgelegd door de Covid-19-pandemie, gaf haar de aanzet voor dit 2e deel. Zij heeft het ontworpen in dezelfde geest van delen, in de hoop dat deze nieuwe recepten u zullen inspireren en ervoor zullen zorgen dat u ze wilt delen met uw dierbaren.

Het boek is beschikbaar in het Nederlans en in het Frans. Het wordt geïllustreerd met een mooie foto per recept en biedt 20 recepten per seizoen.

Het biedt u suggesties van aangepaste wijnen van het huis Thienpont geselecteerd door Fiona Morrison-Thienpont, Master of Wine aan en suggereert u de kruidencollectie van het huis Comptoir des Epices.

Bonus : U zal in uw boek een unieke code terugvinden die u toegang zal geven naar alle recepten online.

Colette wenst de inkomsten uit het verkoop van het boek te doneren aan twee vereningingen : Re-source en Antikankerfonds.


 

Teksten en recepten : Colette Van Doosselaere
Uitgever : Colette Van Doosselaere
Foto’s : Johan Blommaert
Nederlandse uitgave
192 pagina’s

Informations complémentaires

Poids 1,181 kg
Dimensions 27,5 × 23,5 cm